Брзо мењајте радне просторе у Убунту Унити са радним просторима индикатора

Радни простори индикатора је раније био доступан за Убунту 10.10, али је сада ажуриран за нову верзију Убунту 11.04 са изменама које су у складу са Унити. Овај аплет сада омогућава прилагођавање радних простора и редова које користи Унити Воркспаце Свитцхер. Такође додаје опцију панелу за пребацивање између више радних простора. Са Индицатор Воркспацес можете да одлучите о броју радних простора за приказ из Унити-а и броју редова које бисте желели да гледате истовремено.

Једноставно инсталирајте .деб пакет, покрените Индицатор Воркспацес и изаберите број радних простора и редова. Проверите Индикатор покретања при пријави опцију да бисте били сигурни да можете да видите индикатор са панела.Можете се пребацивати између радних простора према вашим конфигурисаним критеријумима. Двапут кликните на одређени радни простор да бисте се пребацили на њега.

Алтернативно, можете користити опцију системске палете за пребацивање између радних простора. Тхе Преференцес опција ће вас вратити на Подешавања радног простора.

Преузмите Индицатор Воркспацес

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Прото: Менаџер датотека само за тастатуру и покретач апликација за Виндовс Претходни Чланак

Прото: Менаџер датотека само за тастатуру и покретач апликација за Виндовс

Како сакрити Гоогле Доодлес на страници нове картице Цхроме-а Опширније

Како сакрити Гоогле Доодлес на страници нове картице Цхроме-а