Преузимање Виндовс Ливе поште: Како инсталирати Виндовс Ливе Маил (Виндовс 10)

Е-пошта постоји годинама и током тих година број популарних услуга е-поште се није много променио. Гмаил је тренутно најпопуларнија услуга и постоји много мањих услуга е-поште које постоје да попуне одређену нишу.

За разлику од услуга е-поште, клијенти е-поште обично долазе и одлазе прилично често. Неке бледе у опскурности, неке постају застареле, неке се ребрендирају, док се друге укидају у корист других апликација.

Мицрософт је прилично познат по томе што је укинуо неке од својих омиљених/успешнијих апликација у корист нових, мање стабилних. Корисници и даље воле и траже многе апликације које су укинуте. Виндовс Ливе Маил је један такав пример.Преузимање Виндовс Ливе Маил-а

Како преузети Виндовс Ливе Маил

Виндовс Ливе Маил је био део програма Виндовс Ливе Ессентиалс. Укључује невероватне апликације као што су филмски стваралац и Ливе Вритер који је у једном тренутку био једна од најпопуларнијих апликација за објављивање на десктопу.

Виндовс Ливе Ессентиалс је био доступан за Виндовс КСП, Виста и Виндовс 7. Иако се апликације у њему више не развијају активно, и даље можете да инсталирате апликацију Виндовс Ливе Маил.

    Преузмите Виндовс Ливе Ессентиалс са Арцхиве.орг . Можете преузети путем торрента или вашег претраживача. Покрените датотекуда инсталирате апликацију.
  1. Изаберите „Изаберите програме за инсталирање“ опција.
  2. Поништите избор свих апликација које не желите да инсталирате. Проверите да ли је пошта означена.
  3. Кликните на Инсталирај.

виндовс ливе маил

  1. Отвори Виндовс Ливе Маил.
  2. Конфигуришите налог е-поштеда почне да га користи.

Ограничења

Виндовс Ливе Маил је у суштини требало да ради са Мицрософт-овом услугом е-поште, тј. Ливе или Оутлоок налогом. Пошто се апликација више не развија, а Оутлоок наставља да се активно развија, ове две више не могу да раде заједно.

Међутим, ако вам се свиђа апликација Виндовс Ливе Маил само као клијент е-поште, можете је користити за конфигурисање других услуга е-поште, на пример, Гмаил налога и радиће сасвим добро.

Остале услуге е-поште ће морати да буду подешене као ИМАП и/или ПОП налози. Већина услуга е-поште то подржава и не би требало да буде проблем да их повежете, међутим, Виндовс Ливе Маил-у ће можда требати помоћ да добије тачну адресу сервера и бројеве портова.

Закључак

Виндовс Ливе Маил је мртав и нема га оживљавања. Мицрософт има бесплатан клијент е-поште на Виндовс 10 и има Оутлоок. Између њих двоје, нема простора да Виндовс Ливе Маил настави да постоји. Требало би да истакнемо да иако је Виндовс Ливе Маил одличан, коришћење застарелог клијента е-поште можда није најбољи, најбезбеднији начин управљања е-поштом.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја Претходни Чланак

15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку Опширније

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку