Покемон Го лажна локација: Приступите теретанама и Покестоповима током закључавања

Покемон Го се заиста не може играти осим ако не изађете. Ниантиц је унео неке измене у игру како би вам олакшао играње из ваше куће. Покемони имају тенденцију да се рађају око вас ако оставите игру отворену неко време и можете приступити теретанама са много даљег места, али повећање домета није много. У ствари, чак и ако можете да видите Покестоп или теретану на мапи, чак и ако је у следећој улици, нећете моћи да им приступите. Због тога не може шкодити ако само мало преварите своју локацију и приближите се довољно да приступите стајалиштима и теретанама. Ево како.

Покемон Го лажна локација

Пре него што наставимо, требало би да знате да Ниантиц забрањује играче због лажирања локације. Уопштено говорећи, то је варање, па покушајте ово на сопствени ризик. Препоручујемо да не идете предалеко када лажирате своју локацију. Покушајте да посетите стајалишта и теретане које су видљиве на мапи када отворите игру и требало би да будете безбедни.Покемон Го лажна лажна локација – иОС

Да бисте лажирали своју локацију у Покемон Го-у на иОС уређају, ваш телефон мора да буде повезан са Виндовс рачунаром. Користићемо апликацију под називом иСпоофер. Није бесплатно. Можете га испробати бесплатно три дана, али онда морате да купите претплату на услугу.

Морате имати инсталиран иТунес на рачунару са оперативним системом Виндовс 10. То мора бити десктоп верзија апликације, а не она из Мицрософт продавнице.

Преузимање и инсталирајте иСпоофер. Повежите свој иПхоне са рачунаром. Када покренете апликацију, тражиће да преузмете и инсталирате слику Аппле програмера. Дозволите да то уради.

Када све завршите, кликните на дугме 'Спооф'.

Када кликнете на дугме Спооф, отвориће се нови прозор са мапом. Користите мапу за навигацију до места на које желите да се померите, тј. ближе Покестоп-у или теретани којој желите да приступите и кликните на дугме Премести.

Отворите Покемон Го на свом иПхоне-у и требало би да будете пребачени на нову локацију. Моћи ћете да приступите теретанама и вртите Покестопове.

Покемон Го лажна лажна локација – Андроид

Уз Андроид, корисници имају више слободе. Решење за лажирање локације је бесплатно (са огласима) и не везује кориснике за рачунар. Све што вам треба је апликација под називом Лажни ГПС ГО Лоцатион Споофер Бесплатно . Инсталирајте га на вашем Андроид уређају.

Андроид вам омогућава да лажирате своју локацију ако имате апликацију за то. Постоји уграђена поставка која вам омогућава да изаберете апликацију која ће контролисати вашу локацију. Ево како да га подесите.

  1. Отворите апликацију Подешавања и идите на системску групу подешавања.
  2. Идите на О телефону и додирните број верзије 7 пута да бисте омогућили опције за програмере.
  3. Када су опције за програмере омогућене, вратите се на главни екран апликације Подешавања.
  4. Изаберите Опције за програмере и померите се надоле до одељка Отклањање грешака.
  5. Додирните „Изабери апликацију лажне локације“ и изаберите Лажни ГПС ГО Лоцатион Споофер Фрее.
  6. Сада се можете вратити у апликацију и лажирати своју локацију.

Отворите Факе ГПС ГО Лоцатион Споофер Фрее и користите мапу да бисте изабрали где се налази теретана или Покестоп. Када будете спремни да промените локацију, додирните дугме за репродукцију.

Пређите на Покемон Го и ваша локација ће бити ажурирана.

иОС решење за лажирање локације у Покемон Го-у је плаћено, али ако случајно имате Андроид уређај који лежи унаоколо, можете да инсталирате Покемон Го на њега, повежете свој налог, посетите Покестопс и вратите се на свој иОС уређај да играте. Напредак ће се синхронизовати пошто је сачуван на сопственим серверима игре.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Како издвојити оквир из видео записа на Виндовс 10 Претходни Чланак

Како издвојити оквир из видео записа на Виндовс 10

Како проследити слике са натписима на Вхатсапп-у Опширније

Како проследити слике са натписима на Вхатсапп-у