Како слати поруке себи на Фацебоок Мессенгер-у

Стони рачунари и паметни телефони су веома способни. Често се води дебата о томе колико паметни телефон може бити ефикасан и да ли може да замени радну површину којој је преко потребна. Ипак, и даље постоји проблем када је у питању рад на различитим платформама. Ако поседујете иПхоне и Мац, можете лако да синхронизујете међуспремник. Ако поседујете иПхоне, али више волите Виндовс 10 за радну површину, не можете да синхронизујете међуспремник.

Често, када ова ограничења ометају рад, корисници прибегавају грубим алтернативама. Један једноставан начин да пошаљете текст из међуспремника на више уређаја јесте да им пошаљете поруку себи. Нема много апликација за размену порука које вам то дозвољавају, али можете слати поруке себи преко Фацебоок Мессенгер-а.

Шаљите поруке себи

Можете слати поруке себи са Фацебоок Мессенгер веба и из његових апликација. Процес је једноставан, и исти.наФацебоок Мессенгер веб, кликните на дугме за нову поруку у горњем десном углу колоне са леве стране. У поље За унесите своје име. Ваш профил ће бити наведен на врху заједно са листом свих група чији сте део. Изаберите свој профил и пошаљите текстуалну поруку или слику.

У апликацији за паметни телефон, додирните дугме за нову поруку у горњем десном углу. Поново унесите своје име и изаберите свој профил. Пошаљите текстуалну поруку или слику са свог фотоапарата.

Веб апликације се често користе за рад са различитим платформама. Неке платформе су намерно затворене и из тог разлога друге платформе нису у могућности да слободно комуницирају са њима.

Ту је и питање безбедности. Иако би било згодно да сваки телефон и било који десктоп могу да комуницирају једни са другима, такође може представљати безбедносни ризик да уређаји буду тако отворени. Због тога се морају поставити одређене препреке које би ометале комуникацију која је превише отворена.

На крају, погодност и хардвер су такође проблем. Можете, на пример, лако копирати слике са иПхоне-а или Андроид телефона на Виндовс 10 радну површину, али морате да их повежете преко кабла. Сви Андроид телефони не користе исту врсту кабла, а корисници можда немају увек кабл при руци.Апликације попут апликације Фотографије на Виндовс 10 и пратеће апликације за иОС и Андроид то надокнађујуали то је само за фотографије, а не за ставке копиране у међуспремник.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице