Како направити Виндовс 10 инсталациони диск или УСБ за покретање

Већина корисника који изврше надоградњу на Виндовс 10 то ће радити са Виндовс 7 или Виндовс 8. Оба ће моћи да се надограде директно на нови оперативни систем, али ако сте радознали или вам је истински потребан инсталациони диск за Виндовс 10, Мицрософт је покривали сте. Можете да креирате диск за покретање или УСБ за покретање помоћу алата за креирање медија који сте користили за надоградњу на Виндовс 10. Ево корак-по-корак упутства за цео процес.

виндовс-10-инсталл-медиаЗахтеви

  1. Виндовс 10 Алат за креирање медија од Мицрософта (бесплатно)
  2. УСБ са најмање 4 ГБ простора. Биће обрисан током процеса, тако да се уверите да нема ништа на њему или на ДВД уређају за нарезивање ИСО датотеке на
  3. Виндовс 7, 8 или 10 ради са активном интернет везом

Преузмите алатку за креирање медија и покрените је. Алат ће вас питати да ли желите да надоградите тренутну верзију Виндовс-а или желите да креирате инсталациони медиј. Изаберите опцију „Креирај инсталациони медиј за други рачунар“.

1

Затим изаберите које издање Виндовс-а желите да креирате, на ком језику планирате да користите Виндовс и да ли желите да креирате инсталациони медиј за 32-битну, 64-битну или обе 32-битне и 64-битне верзије.

два

У следећем кораку изаберите да ли желите да креирате УСБ за покретање или да добијете ИСО датотеку за снимање на ДВД. Ако одаберете УСБ опцију, морате имати УСБ при руци и треба да буде повезан са вашим системом.

3

Ишли смо са УСБ опцијом.

4

А сада чекајте док се датотеке преузимају;

5

Када се датотеке преузму, алатка ће аутоматски започети креирање УСБ-а за покретање. Када се заврши, ваш УСБ је спреман за инсталацију. Алтернативно, ИСО датотека ће бити сачувана на локацији по вашем избору и касније је можете снимити на ДВД.

6

То је све народе!

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја Претходни Чланак

15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку Опширније

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку