Како дискретно послати НСФВ слике преко иМессаге-а на иОС-у

Апликације друштвених медија као што су Фацебоок и Твиттер имају опцију да аутоматски сакрију графички садржај. Апликације за размену порука ретко имају нешто попут овога и иОС апликација Мессагес није изузетак. Преко њега можете слати слике, али оне нису скривене. Ако сте послали нешто што можда није прикладно за јавно гледање, ваш прималац би вероватно могао да уради са обавештењем. Ево како можете дискретно да шаљете НСФВ слике преко иМессаге-а.

Дискретно шаљите слике преко иМессаге-а

иМессагес се могу слати са специјалним ефектима. Ово је функција која је додата пре неколико година и иако су ефекти скромни по броју, и даље су добри за слање изражајнијих порука. Један од тих ефеката је ефекат „невидљивог мастила“. Овај ефекат се може применити и на текстуалне поруке и на слике и у суштини сакрива поруку/слику. Прималац треба да га обрише да би га открио. Ако случајно седе поред некога, слика се неће открити чим се ваша порука отвори.

Да бисте послали поруку/слику са невидљивим ефектом, отворите апликацију Поруке и изаберите слику коју желите да пошаљете. Уместо да додирнете дугме за слање, притисните и држите га. Видећете следећи екран. Изаберите Инвисибле Инк и добићете преглед како ће слика изгледати када буде послата. Додирните дугме за слање на овом екрану.Када се порука/слика пошаље, она је скривена и за вас и за примаоца. Превлачењем преко ње откриће се слика, али када се удаљите од нити и вратите се на њу, слика ће поново бити скривена.

Једини недостатак овде је што се односи само на иМессагес и ово, наравно, функционише само у апликацији Мессагес на иОС-у.

Ефекти иМессаге би требало да буду „забавни“ тако да је ово вероватно ненамерна корист која долази са њима. Да се ​​заиста пласира као таква, вероватно би и друге апликације за размену порука увеле нешто слично. Апликације за размену порука генерално имају функције за слање тајних порука или самоуништавајућих порука, али не постоји начин да се корисници упозоре да би поруку требало читати мало дискретније.

Апликације друштвених медија углавном имају ову функцију да заштите кориснике који могу да виде графички садржај када то не желе или када најмање очекују. Апликације за размену порука немају исти проблем, али би ипак имале користи од начина да сакрију одређене поруке када се пошаљу.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Прото: Менаџер датотека само за тастатуру и покретач апликација за Виндовс Претходни Чланак

Прото: Менаџер датотека само за тастатуру и покретач апликација за Виндовс

Како сакрити Гоогле Доодлес на страници нове картице Цхроме-а Опширније

Како сакрити Гоогле Доодлес на страници нове картице Цхроме-а