Како користити тајне емотиконе Мицрософт Теамс-а

Мицрософт Теамс има емоџије и реакције. Емоџији су прилично чести у било којој апликацији која подржава ћаскање. Неке апликације подржавају мали и основни скуп емоџија, док друге подржавају све емоџије које подржава ОС на којем раде.

Мицрософт Теамс Виндовс 10 апликација подржава изворне емоџије у оперативном систему Виндовс 10, Мицрософт Теамс за Мац подржава изворне мацОС емоџије, а исто важи и за његове мобилне апликације.Тајни емотикони Мицрософт Теамс-а

Мицрософт Теамс има два различита начина за унос емоџија или емотикона; можете да кликнете на икону емотикона испод поља за ћаскање/унос текста или можете да користите панел за унос емоџија оперативног система. У оперативном систему Виндовс 10 можете отворити панел помоћу Вин+. пречица на тастатури.

Мицрософт Теамс такође има мали скуп тајних емотикона. Прилично им је лако приступити ако знате како да им приступите.

Користите тајне емотиконе Мицрософт Теамс-а

Да бисте користили тајне емотиконе Мицрософт Теамс-а, пратите кораке у наставку. Они раде за десктоп апликације и за веб кориснички интерфејс, али не и за мобилне апликације.

  1. Отвори Мицрософт Теамс.
  2. Иди на било а канал тимова или нит за ћаскање.
  3. Кликните унутар поље за унос текста и унесите у карактер дебелог црева |_+_|.
  4. Пратите овај лик са писмом на пример |_+_| а на листи ће се појавити емотикони који почињу словом. Можете да наставите да куцате да бисте сузили резултате, нпр. јабука.
  5. Изаберите емотиконмишем или тастерима са стрелицама нагоре/надоле и додирните Ентер.
  6. Тхе емотикон ће бити унесен.
  7. Додирните тастер Ентерили унесите текст, а затим пошаљите поруку.

Емотикони које видите су исти које подржава Виндовс 10, али ово је бржи начин да их унесете и видећете неколико различитих. Међутим, на мацОС-у ћете добити потпуно другачији/нови сет емотикона за слање. Неки од емотикона ће бити они које сте можда видели у скајпу.

Закључак

„Тајни“ емотикони у Мицрософт тимовима не приказују никакав посебан карактер нити су анимирани. Они се називају или називају тајним емотиконима једноставно зато што начин њиховог уноса није познат већини корисника Мицрософт Теамс-а. Овај метод није увек био део Мицрософт тимова. Додано је донекле недавно и у неком тренутку званично Твитер налог Мицрософт Оффице је твитовао о томе као о новој особини или тајној. Једина разлика је у томе што налог каже да ће радити само у оперативном систему Виндовс 10 и цитира Вин+. пречицу на тастатури, али можете да користите метод двотачка да бисте убацили емотиконе на мацОС.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице