Како да вратите избрисану сличицу са странице нове картице Цхроме

Страница Нова картица Цхроме-а садржи брзо бирање; има сличице ваших често посећених веб локација и можете кликнути на сличицу да бисте одмах отворили веб локацију. На основу ваше историје прегледања, можете да сачувате до осам различитих веб локација попут ове. То је изузетно корисна функција и већина претраживача има функцију брзог бирања. И за Цхроме и за Фирефок постоје проширења и додаци који вам омогућавају да повећате број сличица веб локација које се појављују на страници нове картице. Сада замислите на тренутак да сте случајно избрисали сличицу? Већина нас би мислила да ће се то вратити јер ћемо наставити да посећујемо веб локацију, али то нажалост није случај у Цхроме-у. Ево шта треба да урадите када случајно избришете сличицу са странице Нова картица и желите да је вратите.

Можда сте у једној од две ситуације; управо сте избрисали сличицу, али ништа друго нисте урадили. Страница нове картице је и даље отворена. У овом случају, померите се само мало надоле и кликните на опцију „Опозови“.У другој, мало компликованијој ситуацији; избрисали сте сличицу и случајно сте кликнули на другу или урадили нешто (било шта) што је приморало страницу да се затвори или да пређе на другу страницу. У овом случају, опција поништавања је изгубљена. Да бисте вратили сличицу, избришите другу и померите се надоле. Уместо да кликнете на „Опозови“, кликните на „Врати све“.

Кратко објашњење онога што се дешава; чини се да када избришете сличицу са брзог бирања, Цхроме је ставља на црну листу. Упркос томе што се веб локација стално појављује у вашој историји прегледања, сличица се не враћа. Кликом на опцију „Врати све“ брише се црна листа и Цхроме поново попуњава сличицу на основу ваше историје прегледања.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице