Како вратити архивирану нит Вхатсапп ћаскања

Можете архивирати разговоре у Вхатсапп-у. Када архивирате конверзацију, чувате сваку поруку, текстуалну или неку другу, послату преко ње. Људи у разговору не знају да је нит архивирана. То је само мало чишћења које сте обавили са своје стране. Када архивирате нит, она се више не појављује на картици Ћаскање у Вхатсапп-у. На површини, чини се да када једном архивирате разговор, он је нестао. У ствари, још увек постоји и можете да га читате, прегледате датотеке које се деле преко њега и вратите архивирану Вхатсапп нит за ћаскање кад год желите.

Архивирајте нит Вхатсапп ћаскања

Да бисте архивирали нит, превуците прстом налево на њој. Појавиће се додатне опције од којих ће једна бити „Архива“. Додирните га да архивирате нит.

Прикажи архивирану нит ћаскања

Архивирана нит ћаскања је уклоњена са главне картице Ћаскање. Ако треба да поново прочитате разговор, чини се да не постоји начин да то урадите. То није случај. Отворите Вхатсапп и идите на нит за ћаскање. Дођите до самог врха. Превуците надоле на горњој траци апликације. Видећете да се опција „Архивирана ћаскања“ појављује одмах изнад траке за претрагу.Вратите архивирану Вхатсапп нит

Постоје два начина да вратите архивирану Вхатсапп нит. Први је да посетите свој архивирани разговор (погледајте претходни одељак). Превуците налево на нит коју желите да вратите и додирните опцију „Поништи архивирање“. Нит разговора ће се вратити на картицу Ћаскања.

Алтернативни метод за враћање архивиране Вхатсапп нити је једноставно слање нове поруке истом контакту/групи. На тај начин ће се цела њихова конверзација вратити на картицу Ћаскање. Биће враћен на врх нити.

Архивирани разговори су некако скривени ако погледате укупан дизајн апликације. Корисници могу помислити да могу приступити архивираним разговорима из подешавања. Наравно, архивирани разговори нису тамо. Вероватно би корисник могао помислити да никада не може вратити архивирано ћаскање иако функција архивирања не функционише тако.

Вреди напоменути да ће трака за претрагу претраживати и активне и архивиране нити за ћаскање. Ако сте архивирали нит разговора како бисте је држали ван видокруга или подаље од знатижељних очију које би могле ући у ваш телефон, ваше решење није добро. Вероватно је боље да направите резервну копију нити за ћаскање, а затим је избришете из Вхатсапп-а ако покушавате да је сакријете. Ако не желите то да урадите, размислите о омогућавању верификације у два корака на Вхатсапп-у.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Како да поправите грешку при учитавању Хулу-а на ПС4 Претходни Чланак

Како да поправите грешку при учитавању Хулу-а на ПС4

Најбољи Коди додаци за Француску који раде Опширније

Најбољи Коди додаци за Француску који раде