Како уклонити Гоогле+ са свог Гоогле налога

Гоогле+ је друга највећа друштвена мрежа на свету по броју активних корисника, али је многи људи не користе онолико колико проводе своје време користећи Фејсбук или Твитер. Мада. можете да престанете да користите услугу кад год пожелите, чини се прилично оптерећујућим што се ваш Гоогле+ профил аутоматски креира након регистрације за нови налог. Сви знамо да је друштвена мрежа само покушај веб гиганта да ухвати још једну информацију о вама и можда помогне у јачању свог рекламног пословања и заради више новца. Дакле, ево лека: увек можете да избришете свој Гоогле+ профил, а да своје друге Гоогле услуге и апликације задржите нетакнутима. У овом водичу ћемо вам показати како да то урадите.



Прво се пријавите на свој Гоогле налог тако што ћете посетити сајт и кликните на икону свог профила у горњем десном углу. Ово ће искочити мали прозор са везом до вашег профила и опцијама за одјављивање, управљање приватношћу, као и страницу са подешавањима вашег налога. Једноставно кликните на „Налог“ у овом искачућем прозору да бисте наставили.

Следећа страница садржи много различитих опција и подешавања у вези са вашим Гоогле профилом, а све су подељене на различите картице. Онај који тражимо у овом водичу налази се под „Алатке за податке“, па једноставно кликните на ову везу као што је приказано на слици испод.

Картица „Алатке за податке“ садржи додатне опције у вези са управљањем вашим налогом, на пример, омогућава вам да преузмете податке који се односе на ваш налог или приступите другим релевантним информацијама. Пронађите одељак „Управљање налогом“ и кликните на везу „Избриши Гоогле+ профил и функције“ поред њега.

Ово ће заузврат отворити страницу за потврду брисања. Биће вам дата опција да уклоните оно што је познато као ваш Гоогле профил. Али пре него што наставите са уклањањем налога са Гоогле-ових сервера заувек, вреди прочитати страницу за информације о томе која врста података ће бити избрисана и друге детаље. На пример, ако често коментаришете ИоуТубе видео снимке, брисање Гоогле+ профила може утицати на ваш налог јер ИоуТубе сада користи ваш Гоогле+ профил да би вам омогућио интеракцију и објављивање коментара. Исто тако, то може утицати на друге сличне информације о налогу, али све што је у вези са вашим Гмаил налогом ће остати непромењено.

Након што прођете кроз све информације, можете да померите надоле, ставите квачицу на „Обавезно“ (и опционо на „Такођер престани да ме пратите од свих које пратим у другим Гоогле производима“) и кликните на „Уклони изабране услуге“ да бисте уклонили свој Гоогле+ профил.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја Претходни Чланак

15 најбољих апликација за инсталирање након рутирања вашег Андроид уређаја

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку Опширније

Како проверити температуру ГПУ-а на Линуку