Како инсталирати Схадере за Минецрафт УВП

Минецрафт нема најсјајнију, најквалитетнију графику. То је, на крају крајева, игра направљена од блокова, међутим, корисници су успели да учине да изгледа много боље него што изгледа из кутије са пакетима текстура. Пакети текстура су сјајни, али ако желите да додате хипер-стварни изглед Минецрафт-у, сејдери су прави начин. Ево како можете да инсталирате Схадере на Минецрафт УВП за Виндовс 10.

Шејдери за Минецрафт УВП

Нема много Схадера доступних за Минецрафт УВП. Они који су направљени за Јава верзију неће радити са УВП верзијом игре, што значи да ће ваш избор бити ограничен. Ипак, још увек можете пронаћи неколико лепих сејдера за игру. Само се уверите да је направљен за Виндовс 10 или за УВП верзију апликације. Ради овог поста, идемо са Цхоцапиц Схадерс . Само напред и потражите било који други схадер и преузмите га. Преузет ће се као .мцпацк датотека.Инсталирајте Схадере за Минецрафт УВП

Идите до фасцикле у коју сте преузели Схадер. Подразумевано ће бити откривена као датотека која се може отворити помоћу Минецрафт-а. Двапут кликните на њега и отвориће се Минецрафт. Видећете поруку „Увоз је започео“.

Увоз траје само неколико секунди, тако да би требало да видите другу поруку која вам говори да је увоз био успешан.

Кликните на дугме Подешавања на екрану добродошлице игре, а затим изаберите „Глобални ресурси“ из колоне са леве стране. У окну са десне стране видећете Схадер који сте додали. Изаберите га и кликните на дугме плус да бисте га додали. Вратите се на главни екран.

Шејдеру ће бити потребно неколико секунди да се учита, али када се то учини, поглед на свет иза дугмади на главном екрану Минецрафт-а ће се променити како би одражавао шејдере које сте додали. Само напред и учитајте свет за играње.

Деинсталирајте Схадере

Ако желите да уклоните сејдер из Минецрафт-а, можете га испразнити тако да се учита само подразумевана текстура или да га можете потпуно деинсталирати. Да бисте испразнили сејдер, отворите Минецрафт, кликните на дугме Подешавања и у колони са леве стране изаберите Глобални ресурси. У окну са десне стране изаберите Схадер и кликните на дугме минус испод њега. Ово ће га истоварити.

Да бисте га деинсталирали, додирните Вин+Р пречицу на тастатури да бисте отворили оквир Покрени. Унесите следеће и додирните тастер Ентер.

|_+_|

У фасцикли која се отвори, идите на следећу локацију и избришите схадер из фасцикле „ресоурце_пацкс“.

|_+_|

Ограничења

Шејдери имају тенденцију да успоравају Минецрафт или им је потребан способнији систем да би игра радила глатко. Можда ћете видети да се верзија УВП-а знатно успорава након инсталирања схадера.

Схадер за Минецрафт УВП је много сличан пакету текстура са неким разликама. Ове разлике су израженије код Јава верзије, али не толико код УВП верзије. Овде ћете морати да управљате сопственим очекивањима.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице