Како да поправите проблем који Року Ремоте не ради: Испробајте проверене методе

Када купите Року, бесплатно добијате модеран Року даљински управљач за управљање уређајем без употребе руку. Замислите да ћете провести филмску ноћ са својом породицом и изненада сазнате да ваш Року даљински управљач не ради.

У том случају, морате физички доћи до телевизора или користити Року мобилну апликацију да бисте управљали телевизором. Иако то није пријатно искуство, свако може наићи на такву ситуацију. Из тог разлога, сваки Року корисник треба да зна методе за решавање проблема са Року даљинским не ради.1. Проверите батерије даљинског управљача

Ако откријете да је ваш Року даљински управљач престао да ради, прво што треба да урадите је да проверите батерије. Отворите преграду за батерију да бисте се уверили да је постављање батерије исправно. Ако ваш даљински управљач не ради упркос томе што је правилно инсталиран, добра идеја је да промените батерије и инсталирате нове.

Било који даљински управљач, осим Року Симпле Ремоте уређаја, троше велику енергију због Блуетоотх везе.

2. Поправите ХДМИ сметње

ХДМИ сметње су разлог зашто Року даљински управљачи не раде. Року стриминг штапови који се директно повезују на ХДМИ порт Року ТВ-а често се суочавају са проблемом због ХДМИ порта и сметњи кабла. Нарочито ако се више ХДМИ портова уређаја користи истовремено,

Да бисте проверили да ли је ово узрок, уклоните све ХДМИ каблове осим оног који је повезан са Року уређајем. Ако овај корак реши проблем, набавите ХДМИ екстендер за Року уређај. Можете добити бесплатан продужетак попуњавањем овог обрасца за а Бесплатан ХДМИ Ектендер .

3. Уклоните препреке

Као корисник Року Симпле Ремоте-а, треба да запамтите да му је потребан јасан вид за несметан рад. Ако између Року даљинског управљача и Року ТВ-а постоји неки објекат који блокира сигнал, требало би да га уклоните и тестирате даљински.

Корисници Року Воице Ремоте Про или Року Воице Ремоте могу прескочити овај метод и прећи на следећи.

4. Испразните напајање даљинског управљача

Одвод струје је још један начин да решите проблем са Року даљинским. Ако ваш даљински управљач садржи уклоњиве батерије, уклоните их да бисте испразнили напајање. Сада притисните било које дугме даљинског управљача на 30 секунди, а затим га пустите.

Затим поставите батерије у преграду за батерије према упутствима уређаја. Даљински управљач Року би сада требао радити.

5. Поново упарите даљински управљач и Року ТВ

Корисници који имају проблема са напредним Року даљинским управљачима треба да поново упаре даљински са Року стриминг плејером користећи следеће кораке:

  • Искључите Року стреаминг плејер и извуците кабл за напајање.
  • Уклоните батерије Року даљинског управљача.
  • Сада укључите кабл за напајање Року плејера и сачекајте да се укључи.
  • Када се појави Року почетни екран, поново инсталирајте батерије у даљински.
  • Притисните дугме за ресетовање даљинског управљача које се налази испод преграде за батерије на 5+ секунди.
  • Када се упаривање догоди, лампица за упаривање ће почети да трепери.

Закључак

Различити узроци могу бити одговорни за то што даљински управљач Року не ради. Овде смо поделили више решења за овај проблем које можете да испробате. Ако ниједна од ових техника не може да реши ваш проблем, можда је време да набавите нови Року даљински. Осим тога, Року корисници би такође требали користити било који од најбољих ВПН-ова за Року да би заштитили приватност на мрежи.

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице