Како да поправите јавасцрипт: воид(0) грешку у Цхроме-у

Јавасрипт је свеприсутан у нашим животима. Било би вам тешко пронаћи веб локацију која је не користи. Они дефинитивно постоје, али су ретки и обично ће имати статички садржај. Веб локације које се ажурирају динамички, на пример, ажурирања уживо и фидови, могу то да ураде помоћу Јавасцрипт-а.

Пошто веб-сајтови користе Јавасцрипт, ми комуницирамо или га доживљавамо преко наших претраживача. Модерни претраживачи попут Цхроме-а и Фирефок-а подржавају Јавасцрипт из кутије. Све што треба да урадите је да инсталирате један од два претраживача (или било који други савремени претраживач) на радну површину и можете приступити било којој модерној веб локацији.Поправите јавасцрипт:воид(0) грешка

Јавасцрипт је основни градивни блок многих веб локација, због чега, ако постоји проблем са вашим прегледачем, на вашем десктоп ОС-у или Јавасцриптом који ради на веб локацији, нећете моћи да приступите одређеној или свим веб локацијама.

Једна уобичајена грешка која се приказује када нешто пође наопако са Јавасцрипт-ом је грешка јавасцрипт воид 0.

Грешка специфична за веб локацију

Грешка јавасцрипт воид 0 је грешка коју веб локација приказује док се учитава. Може се манифестовати на различите начине, али то не значи нужно да ћете видети грешку на свакој веб локацији.

Проверите да ли добијате грешку на другим веб локацијама. Ако није, грешка је специфична за веб локацију. Можда не можете много да урадите да ово поправите јер се налази на крају веб-сајта, али испробајте друге исправке наведене у наставку. Можете да прегледате веб конзолу у свом претраживачу и обавестите власника веб локације о проблему.

Грешка специфична за прегледач

Многи модерни претраживачи су сада засновани на Цхромиум-у, али то још увек не значи да су сви потпуно исти. Неки прегледачи могу имати проблема са одређеним веб локацијама, док други можда не. Покушајте да користите други прегледач да бисте приступили веб локацији.

Онемогућите додатке/проширења

Додаци и екстензије су сјајни, али могу да ометају веб локације и садржај док се учитавају. Ако сте изненада почели да добијате грешку јавасцрипт воид 0 након што сте инсталирали ново проширење/додатак, онемогућите га и покушајте поново.

Покушајте да онемогућите сва проширења/додатке, а затим приступите веб локацији.

Онемогућите датотеке са садржајем на радној површини

Блокатори огласа и филтери садржаја нису ексклузивни за прегледаче. Могу се инсталирати на десктоп рачунарима као и апликације попут алата за праћење мреже. Они проактивно блокирају огласе у свим апликацијама, али могу изазвати проблеме са Јавасцрипт-ом.

Ако користите филтер садржаја на радној површини, онемогућите га и покушајте да приступите веб локацији.

Омогући Јавасцрипт

Јавасцрипт је подразумевано омогућен у модерним прегледачима, али ако имате навику да мењате поставке прегледача, можда сте га онемогућили или нешто што је потребно за покретање Јавасцрипт-а.

1. Цхроме

 1. Кликните дугме више опција у горњем десном углу у Цхроме-у и изаберите Подешавања .
 2. Иди на Приватност и сигурност.
 3. Изаберите Подешавања сајта.
 4. Дођите до Одељак са садржајем на самом крају.
 5. Буди сигуран Јавасцрипт је подешен на Дозвољено.

2. Цхромиум-Едге

 1. Отвори Контролна табла.
 2. Иди на Мрежа и Интернет>Интернет опције.
 3. Изаберите Сигурносна картица.
 4. Кликните Дугме прилагођеног нивоа.
 5. Омогући „Скриптовање Јава аплета“.

3. Фирефок

 1. Отвори Фирефок и унесите |_+_| у УРЛ траци.
 2. Прихватите упозорење на екрану.
 3. У траци за претрагу потражите јавасцрипт. омогућено и уверите се да је његова вредност постављена на Тачно.
 4. Ако је постављено на Фалсе, двапут кликните на њу да бисте је променили у Тачно.

Закључак

Јавасцрипт грешке ретко решавају корисници. Осим ако нисте инсталирали проширење за грешке или нисте ажурирали прегледач изузетно дуго времена, не можете много да урадите да поправите ове типове грешака.

На администратору веб локације је да их поправи, али тада можете помоћи тако што ћете обезбедити евиденцију конзоле из свог претраживача.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице