Како преузети .НЕТ Фрамеворк 3.5 на Виндовс 10

.НЕТ фрамеворк је неопходан на Виндовс системима за покретање апликација. Ако апликација захтева .НЕТ фрамеворк, а није инсталирана на вашем систему, мораћете да је инсталирате пре него што апликација може да се инсталира. Неке апликације могу да инсталирају .НЕТ фрамеворк уместо вас. Апликације обично користе најновију верзију .НЕТ фрамеворк-а, али ако инсталирате старију апликацију која није ажурирана, можда ћете морати да инсталирате старију верзију оквира.

.НЕТ Фрамеворк 3.5

.НЕТ фрамеворк има много различитих верзија и одлична ствар је што можете инсталирати више верзија на свој систем. Можете имати инсталирану најновију верзију, а поред ње и старије верзије. Апликације ће моћи да користе било коју верзију за коју су направљене.Преузмите .НЕТ фрамеворк 3.5

.НЕТ фрамеворк долази унапред инсталиран на Виндовс 10. Ако сте га деинсталирали или није доступан из било ког разлога, можете га преузети од Мицрософта. Да преузмете .НЕТ фрамеворк 3.5;

  1. Посетите званична страница за преузимање за .НЕТ фрамеворк 3.5.
  2. Изаберите језиккористите.
  3. Кликните Дугме за преузимање.
  4. Покрените ЕКСЕ датотекуда инсталирате оквир.

Инсталирајте .НЕТ фрамеворк 3.5 са НЕТ 2.0 и 3.0

.НЕТ фрамеворк 3.5 је опциона функција на Виндовс 1о која долази са сервисним пакетима 2.0 и 3.0.

  1. Отвори Контролна табла.
  2. Иди на Програми.
  3. Изаберите Укључити или искључити карактеристике Виндовса.
  4. Изаберите .НЕТ фрамеворк 3.5 и кликните на ОК .
  5. Пратите упутства на екрануда га инсталирате.

Која верзија .НЕТ фрамеворк-а ми треба?

Обично је безбедно инсталирати најновију верзију .НЕТ фрамеворк-а. Уз то, ако најновија верзија није оно што је потребно апликацији, проверите захтеве апликације. Рећи ће вам, конкретно, коју верзију .НЕТ фрамеворк-а морате да инсталирате да би апликација радила.

Да ли треба да деинсталирам друге верзије .НЕТ фрамеворк-а?

.НЕТ фрамеворк не заузима пуно простора на диску и неколико верзија може да се инсталира на систем. Старија верзија није надограђена на нову верзију и нова верзија се не враћа на старију верзију. Апликације користе верзију за коју су направљене. Ипак, ако не морате да користите одређену верзију .НЕТ фрамеворк-а, деинсталирање је безопасно.

Како да надоградим верзију .НЕТ фрамеворк-а?

Виндовс 10 ће аутоматски инсталирати новију верзију .НЕТ фрамеворк-а када вам затреба, тј. ако инсталирате апликацију која то захтева, Виндовс 10 ће је инсталирати уместо вас. Такође можете ручно инсталирати новије верзије. Сви су доступни као ЕКСЕ-ови за преузимање од Мицрософта.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице