Како да проверите ко је гледао вашу Снап причу на Снапцхату

Када је ВхатсАпп увео функцију „Виђено“, људи су били узнемирени. Ова функција је онемогућила игнорисање поруке или одлагање одговора на њу без веома доброг разлога. На крају су се друге апликације за размену порука ухватиле и реплицирале ову функцију. Сви они имају начин да га искључе, за разлику од Снапцхата. Снапцхат, у добру или у злу, тачно вам говори када је неко видео ваша ажурирања, поруке или када куца. Снапцхат вам буквално шаље обавештење када један од ваших контаката почне да куца. Не постоји начин да сакријете своју активност у апликацији и ово важи за вашу Снапцхат причу. Можете прилично лако да проверите ко је прегледао вашу Снап причу на Снапцхату.

Проверите ко је гледао вашу Снап причу

Отворите Снапцхат и превуците прстом налево да бисте отишли ​​на екран Приче. Већ би требало да имате активну снап причу. Додирните своју причу. Водите рачуна да не додирнете ниједно од три дугмета поред њега.Када додирнете своју причу, она почиње да се репродукује. Ако пажљиво погледате овај екран, видећете малу стрелицу на дну. Превуците нагоре на овој стрелици. Панел ће се повући нагоре и откриће колико људи је погледало вашу причу. Можете видети укупан број прегледа у горњем левом углу. Поред ње можете видети колико пута је ваша прича репродуцирана.

Ограничења

Снап приче имају ограничен животни век од 24 сата. Овај ограничени животни век значи да ваши пратиоци/пријатељи/публика на Снапцхату могу да виде само вашу причу у том временском оквиру. Исто тако, можете да проверите само ко је гледао вашу снап причу на Снапцхату све док је још увек доступна.

Када ваша прича прође својим током, односно истекне 24 сата, више не можете да проверите колико прегледа имате на своју причу. Ако касније додате још снимака у своју причу, можете да проверите само приказе за ту причу. Старије снимке у причи истичу након 24 сата. Прикази које видите на причи су за снимке који су још увек унутар временског оквира од 24 сата.

Ако желите да ограничите ко може да види вашу причу, можете. Можете дозволити свима који вас прате да виде вашу причу или је ограничити само на своје пријатеље. Пријатељи су људи који вас прате и које ви пратите назад. Ако ограничите видљивост своје снап приче само на пријатеље, људи које не пратите неће моћи да виде вашу причу.

Ако желите да поделите снимак са ограниченим бројем својих пријатеља, ваша прича није најбољи начин да то урадите. Уместо тога, боље је да направите групу у Снапцхату и поделите своју причу са групом.

Добијајте дневне савете у пријемном сандучету Невслеттер Придружите се 35.000+ други читаоци
Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја Претходни Чланак

Коди ради споро: 6 поправки за убрзање и поједностављење Коди-ја

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице Опширније

Најбоље ВПН опције за време за кокице у 2022. – Како деблокирати време за кокице